PonPa0607t etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Muhos. Joukkueeseen kuuluu 26 jäsentä ja kalenterissa on 8 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta!

Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä Muhokselle uuden jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, joka aloittaa virallisesti toimintansa vuoden 2015 alusta. Harjoittelemme kuitenkin jo ja seuramme kaipaa lisää tyttöjä ja poikia hienon lajin pariin. Tällä hetkellä meillä on seuraavat joukkueet: 03/04/05 tytöt, 06/07 tytöt, 06 pojat, 07 pojat ja 08/09 pojat.

Mikäli lapsesi on kiinnostunut jalkapallosta, tai olet itse vanhempana kiinnostunut valmentamisesta, ole yhteydessä seuramme puheenjohtajaan Tero Lehmikankaaseen (tero.lehmikangas(at)gmail.com). Vaikka lapsesi ei kuuluisi edellä mainittujen joukkueiden ikäluokkiin, ota kuitenkin yhteyttä meihin.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.